De specialist met al meer dan 30 jaar ervaring!

Tel: 0513 416257 Offerte aanvragen

Nieuwe sauna en wellness ontwikkelingen

  • Home
  • /
  • Nieuwe sauna en wellness ontwikkelingen

Top verlichting

Een van de nieuwe dingen die door de Saunaspecialist.nl zelf ontwikkeld is is het toplicht.

Een lamp welke de bovenzijde van saunaoven verlicht. Deze lamp kan de bovenzijde van de saunaoven voorzien van wit licht en of alle kleuren van de regenboog.

Door daarnaast de saunaoven (de laatste laag) van wit graniet te voorzien geeft dit in de sauna een zeer mooi effect met bijvoorbeeld wisselen kleuren.

Plaatst men dan ook tegen de achterwand bij de sauna oven een natuursteenwand dan wordt het kleuren effect nog meer vergroot.

Voor een geruststellend en ontspannende mindset zijn kleuren zeker een extra toevoeging voor in de sauna.

Fasel sauna control

Nieuw in het leveringsprogramma bij de Saunaspecialist.nl zijn de zeer fraaie sauna besturingen van het Duitse topmerk Fasel.

Fasel levert een range zeer mooie en exclusieve besturingsmogelijkheden voor de wellness.

Met Fasel besturingssystemen heeft men de mogelijkheid om de sauna geheel met de mobiele telefoon te besturen. Wat ook kan is een bedieningspaneel met volledig luxe touchscreen. Dit paneel kan men bijna overal plaatsen en is zeker een visueel maar ook qua bedien komfoor een zeer aantrekkelijk systeem. Heeft men de wens om het bedienpaneel 100 meter verwijderd van de sauna te plaatsen wat bij de professionele gebruiker veelvuldig voorkomt dan is dat met de Fasel besturingen mogelijk.

De vele mogelijkheden maken Fasel tot een zeer goede speler in de wellness wereld waarbij de kwaliteit niet ter discussie staat.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this