De specialist met al meer dan 30 jaar ervaring!

Tel: 0513 416257 Offerte aanvragen

Sauna bouwen

Wilt u een sauna laten bouwen door desaunaspecialist.nl?

Wij kunnen samen met u een professionele maatwerk speciaal op maat bouwen. Wij bouwen luxe finse sauna’s, duo heat sauna’s, stoomcabines, infraroodcabines en buitensauna’s op bijna ieder gewenste plek zowel binnen als buiten.

High luxe sauna

In een wellness gaat het om luxe en volop genieten. Met uw eigen prive-wellness kunt u op elk gewenst moment genieten. De ‘luxe’ van een privé-wellness is dat u er op elk gewenst moment gebruik van kunt maken. Ook deze sauna kan in iedere maat en wens gebouwd worden.

Lees meer…

Luxe finse sauna

Met een traditionele Finse sauna wordt je lichaam anders opgewarmd dan in een infraroodcabine. In een Finse sauna wordt de lucht in de cabine heel sterk opgewarmd. Je lichaam neemt die warmte op, waarna je begint te transpireren om je lichaamstemperatuur weer op peil te krijgen.

Lees meer…

Buitensauna

Wanneer men een heerlijke Finse sauna in bezit wil hebben maar er in de woning geen plaats voor heeft (of dit niet wil) dan is er nog de mogelijkheid van een buitensauna.

Lees meer…

Duo heat sauna

Een duo heat cabine wordt steeds meer gevraagd en voegt aan de wellness een extra beleving toe. Deze cabine is een sauna met infrarood stralers of een infraroodcabine met een sauna oven.

Lees meer…

Stoomcabine

Een stoomcabine is een van de meest luxe artikelen die men zich kan wensen. Deze exclusieve bouwwijze geeft alle vrijheid in vorm en maat die men zich maar wensen kan. De keuze in gebruikte materialen is zeer groot en kan volledig naar eigen keuze worden ingevuld.

Lees meer…

Infraroodcabine

Een infraroodcabine kan in bijna elke maat gebouwd worden met veel diverse soorten stralers die allemaal een eigen manier van werken hebben op het lichaam. Maar ook voor het gebruik als zuiver ontspanning middel is de infraroodcabine zeer geschikt.

Lees meer…

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this